Vill du ha långt hår? Då kan vi hjälpa dig!
På några timmar kan du gå från kort hår till långt hår. Vi använder oss alltid av äkta hår som du tvättar och stylar som vanligt. Kan även lockas med locktång och platta med en plattång, du kan göra det mesta eftersom det är äkta hår. Löshåret slits ju också som ditt eget hår och behöver både fukt och vård.


Skötselråd:
Använd gärna silkesdroppar i längderna. Man kan i princip leva som vanligt men tänk på att använda bra schampo och balsam. Använd dock inte balsam i botten där fästena sitter utan bara i längderna.
När det är torrt kan du tillföra silkesdropparna i längderna för att ge extra fukt och glans. På nätterna ska du sova med fläta eftersom då sliter du inte på det när du sover. På morgonen kammar du igenom håret som vanligt dock inte dra och slita utan försiktigt.


När vi gör hårförlängning använder vi oss av metoderna "connections", tejp eller . Med connectors så är det små hår slingor som sitter hop med hjälp av lim. Man tar en liten slinga av ditt eget hår och drar igenom den genom connectorn med hjälp av ett verktyg och sedan klämmer åt med en speciell tång. Nu sitter slingan fast med hjälp av "connectorerna" som är gjord av metall.

Tejp metoden är lite metod, där tejpar du på slingorna som en "dubbelmacka" med ditt eget hår i mellan. Håret går att återanvända bara att man byter ut tejpen och flyttar upp håret när det blivit en utväxt. Tejp metoden är ett väldigt lätt och skonsamt sätt att förlänga håret.


Med keratinvax:

Från 800:-

Halv hårförlängning ca 3200:-

Hel hårförlängning ca 4800:-

Borttagning ingår ej! Ca 400:-/timme

100% äkta hår

Håller 3 – 5 månader.


Med connector:

Ingen lim

100% äkta hår

45:- per slinga

Halv hårförlängning ca 3150:- - 4500:-

Hel hårförlängning ca 5850 – 6750:-

Håller ca 3 månader,

Håret kan användas igen

därefter 550:- / timme att göra om.


Hårförlänging